דוחות חניה
עורך דין אריה שילאנסקי מספק מענה משפטי למי שנדרש לשלם חוב בגין קנס חניה / דו"ח חניה כאשר החנה את רכבו בשטחה של רשות מוניציפאלית (דוגמא: עיריית תל אביב, עיריית נתניה, עיריית פתח תקווה, עיריית אשדוד, עיריית חדרה וכו') ולאחר זמן רב קיבל לפתע התרעה לשלם את סך דו"ח החניה ולדעתו הוא לא ביצע את העבירה המיוחסת לו או שקיימת התיישנות העבירה, התיישנות העונש, או שקיים שיהוי רב בהפעלת פעולות הגבייה המינהליות (כגון: עיקול בנק, עיקול רכב, עיקול מיטלטלין) על ידי העירייה, או כאשר מישהו אחר השתמש ברכב במועד העבירה.
במרוצת השנים עו"ד אריה שילאנסקי סיפק ללקוחותיו - נפגעי דוחות חניה - הצלחות רבות, בין אם בוטלו דוחות החניה, בין אם הופחת משמעותית סך החוב בגין דו"חות חניה ובין אם הושג הסדר פשרה עם העירייה לתשלום חלקי בלבד של דו"חות חנייה.
ככל שקיבלתם דרישה לשלם חוב בגין דוחות חניה לאחר זמן רב, אתם בטח מבינים שאתם נמצאים בסיטואציה שאינה פשוטה. דווקא כעת, לאחר שעבר זמן כה רב ממועד ביצוע עבירת החניה, אינכם זוכרים מה אירע ומוטלת עליכם חרב העיקולים של העירייה מעל לראשכם, ניצבת מולכם רשות עירונית שההתמודדות ביניכם - ללא ייצוגכם על ידי עורך דין - היא בבחינת התמודדות דוד אל מול גוליית, שכן הרשות העירונית, בהיותה בעלת ממון רב, יודעת היטב כיצד לגבות את החוב המוטל עליכם, וזאת על ידי הפעלת גובה מס, חברת גבייה איימתנית או משרד עורכי דין ונציגי/ות השירות מטעמם אשר אין להם כל רצון לעזור לכם אלא לקחת מכם את כספיכם ללא כל הצדקה. לפיכך, חשוב שדווקא ברגע זה תקבלו ייעוץ וליווי צמוד ומקצועי מאת עורך דין דוחות חניה - שזו התמחותו - על מנת שיגן על זכויותיכם ושילווה אתכם עד לביטול דוחות החניה / להפחתת תשלום דוחות החניה / להגעה להסדר פשרה עם הרשות העירונית.
כדי לבדוק את המקרה שלך באופן ראשוני ללא תשלום ותוך שמירה על פרטיותך, צרו קשר עם המשרד.

טיפים חשובים
1. להקליט את השיחות עם נציגי/ות השירות הטלפוניים ולהביא אותם לפגישה עם עו"ד דוחות חניה.
2. לבקש מהעירייה / חברת הגבייה / חברת עורכי הדין את כל המסמכים המוכיחים את מועד קיום העבירה, מועד שליחת הודעת תשלום הקנס בדואר רשום, פירוט פעולות הגבייה שבוצעו (אם בוצעו) ואת מועדי שליחת המכתבים ולאיזה מען נשלחו. לאחר קבלת המסמכים יש להביא אותם לפגישה עם עורך דין המתמחה בדו"חות חניה.
3. לשלוח מכתב קצר ולבקש את ביטול דוחות החניה ולהמתין לתגובת העירייה / חברת הגבייה / משרד עורכי הדין. לשמור העתק מהמכתב ולהביאו לפגישה עם עו"ד העוסק בדו"חות חניה.
4. אם דוח החניה הוסב על שמכם, לבקש מהעירייה שתשלח אליכם את מסמכי ההסבה מאת מי שהסב את הדו"ח על שמכם על מנת שיהיה אפשר לדעת בין היתר מהי סיבת ההסבה ומועדה.
5. חשוב לשמור על כל הקבלות / חשבוניות בגין ההוצאות שהוצאתם והביאו אותן עמכם לפגישה עם עורך דין דוחות חניה.